Надежда Попова,
астролог

Ще прекараме първите петнадесет дни на септември, като подредим нещата в мислите, документите, делата, околното пространство, щателно се задълбочаваме във всички работни и битови въпроси, търсейки нови екстри под формата на обезщетения, допълнителни плащания и други морални и материални блага. Е, тогава ще направим всичко, за да работи удобно, всички наоколо обичани и не се оплакват, красотата на света се умножава.

Овен (21 март - 20 април)

В делата на праведните

Овен, първата половина на септември ще ви донесе голяма вероятност за положителни промени в ежедневието, в деловата сфера, в отношенията с хора, с които отдавна се усеща напрежение; не пропускайте това, което изплува в ръцете ви. Освен това всичко това ще бъде много полезно след 14-ти, когато са доста вероятни трудности в работата, поради което постигането на прилични резултати в текущите проекти ще стане малко проблематично или поне не толкова лесно, колкото сте свикнали.

Отпуснете се и се забавлявайте

В периода от 1 септември до 21 септември може да сте озадачени от физическата си форма и личното си саморазвитие, така че не са изключени различни тренировки, началото на дългосрочно обучение, изпомпване на вашите таланти. След 21-ви е по-добре да обърнете внимание на намирането и поддържането на вътрешна хармония, онези дейности, които ви позволяват да останете в баланс за дълго време, но комуникацията с приятели трябва да бъде строго дозирана: колкото по-малко ви притесняват през това време, толкова повече шансове да не се карате с тях.

Стреми се и дерзай: 22, 23 септември

Внимавайте на завоите: 3, 10, 17, 24, 25 септември

Телец (21 април - 20 май)

В делата на праведните

Телец, от 1 септември до 14 септември ще достигнете нови кариерни и социални висоти, значително ще подобрите бизнес репутацията си, ще придобиете полезни контакти и нещо, което ще ви накара да се гордеете със себе си, а околните ще стенат от завист . След 14-ти ще дойде време за подобряване на отношенията с онези колеги (спътници), с които работите в тясно сътрудничество; подредете нещата в случаите, хаосът в които вреди на вашето психологическо състояние; похарчете се за нещо, което разкрасява вас или света около вас.

Отпуснете се и се забавлявайте

В периода от 1 до 21 септември не са изключени активното познание и себепознание в свободното ви време, често ще ви увличат ръкоделията и спорта, ще трябва да подновите отношенията си с онези приятели, с които отдавна не си говорил сърце на сърце.След 21 най-вероятно ще започнете често да излизате в някои културни институции и може би да се заемете с дизайн (интериор или дрехи), да се опитате да създадете парфюм или да направите сапун - като цяло ще откриете себе си естетичен и / или ароматно хоби.

Стреми се и дерзай: 6, 23, 24, 25 септември

Внимавайте на завоите: 7, 14, 21, 28 септември

Близнаци (21 май - 21 юни)

В делата на праведните

Близнаци, от 1 септември до 14 септември силно ви съветваме да не дразните тези, които ви плащат, да спазвате всички правила, които тези хора смятат за неизменни, да укрепвате и поддържате своята бизнес репутация по всякакъв начин: всяка грешка може да се върне при вас. След 14-ти внимателното внимание към вашия човек ще стане многократно по-малко, а добронамереността - повече, в работата не е изключено началото на удобен, интересен, печеливш проект, но в ежедневието до 22-ри е суматоха, продължила във времето доста вероятно, за да се отървете от което ще трябва да се разкачите.

Отпуснете се и се забавлявайте

В периода от 1 септември до 21 септември най-вероятно ще бъдете принудени да спестите от дейности за свободното време и следователно кръгът им ще се стесни значително; поради това може да се върнете към онези дейности, които някога сте изоставили, тъй като се появи нещо по-вълнуващо. След 21-ви свободното време отново ще стане пълно и цветно, ще намерите обществени забавления и пазаруване, където ще получите нещо красиво.

Стреми се и дерзай: 5, 12, 26, 27, 28 септември

Внимавайте на завоите: 2, 9, 16, 23, 30 септември

Рак (22 юни - 22 юли)

В делата на праведните

Crayfish, от 1 септември до 14 септември всяка ваша работа ще бъде много продуктивна, можете да направите много за живота си, за роднини, за кариерно израстване и материално благополучие; възможна е и някаква награда и може би за заслуги от миналата година.След 14-и не трябва да разчитате на тези, с които обичайно споделяте задълженията си в ежедневието и на работа: тяхната неочаквана промяна в настроението или желанието да угодят на някой друг може наистина да ви разочарова.

Отпуснете се и се забавлявайте

От 1 септември до 21 септември, в свободното си време, вероятно ще се задълбочите в изучаването на специализирана или художествена литература, ще се занимавате активно със спорт / фитнес и ще общувате често и отблизо с някой, който е вид на учител за вас. След 21-ви ще се хвърляте от една крайност в друга, от някакви успокояващи занимания към нещо крайно; бъдете по-внимателни и се опитайте да не навредите по никакъв начин на физическото или психическото си състояние.

Стреми се и дерзай: 1, 2, 3, 6, 16, 20, 30 септември

Внимавайте по ъглите: 7, 11, 21 септември

Лъв (23 юли - 22 август)

В делата на праведните

Лъвове, от 1 септември до 14 септември ще трябва да направите някои корекции в своите и чужди проекти; следвайки някакво правило, да съставя нещо; започнете нещо, което ще доведе до страхотни резултати, но само ако угодите на инициатора/клиента, а за това ще трябва да следвате дума по дума какво е измислил. След 14-ти работата ще стане по-удобна, външният натиск ще изчезне, очакват се допълнителни печалби, които не изискват много усилия и значими за кариерата и репутацията публични събития от рекламен или дискусионен характер.

Отпуснете се и се забавлявайте

От 1 до 21 септември, в свободното си време, ще усъвършенствате всичко, което е важно за вас: резултатите от вашето творчество, интериора на вашия дом, вашите знания и умения; освен това е вероятно да имате близка комуникация с човек, който има много да учи. След 21-ви ви очаква отлична релаксация, която ще ви осигури вътрешна хармония за дълго време, а и ще участвате в някакво знаково събитие за приятели.

Стреми се и дерзай: 3, 5 септември

Внимавайте по ъглите: 18, 25 септември

Дева (23 август - 22 септември)

В делата на праведните

Дева, периодът от 1 до 14 септември е вашето време, ще успеете във всичко, което предприемете, почти всички финансови и търговски сделки, професионални начинания, морални и материални инвестиции ще донесат печалба, а взаимодействието с другите е априори ще бъде взаимно изгодно. След 14-ти е важно да покажете, че изключително цените своите съюзници, помощници, тези, които ви доставят някакви ресурси и тогава ще има още повече доброта към вас.

Отпуснете се и се забавлявайте

От 1 септември до 21 септември свободното време вероятно ще бъде подчинено на някаква обща идея, например здравословен начин на живот и подобряване на благосъстоянието или получаване на друга степен в някакъв вид обучение, което е по-скоро като релакс и забавление за вас, отколкото задължение.След 21-ви може да измислите как да изпълните някое нестандартно свое желание и да не ви хванат на топло; очакват ви много релаксиращи занимания, които разтоварват главата и много ефективно помагат за възстановяване на моралните и физически сили.

Стреми се и дерзай: 1, 6, 15 септември

Внимавайте по ъглите: 16, 17, 23 септември

Везни (23 септември - 22 октомври)

В делата на праведните

Везни, от 1 септември до 14 септември е важно да не разочаровате тези, които вярват във вас, инвестират във вас всякакви ресурси, доверяват ви значими проекти. Освен това през този период и в бъдеще много ще зависи от това дали ще успеете да спазите срока при изпълнение на някаква работна задача и в същото време да не ни подведете с качеството на работата. След 14-ти ви очакват най-важните начинания за вашата собствена кариера, които освен това няма да изискват от вас морал и да напускате зоната си на комфорт, да общувате с неприятните, да правите трудни избори и постоянно да вземате всякакви решения.

Отпуснете се и се забавлявайте

От 1 септември до 21 септември заниманията в свободното време ще ви донесат известна полза, въпреки че ще бъдете принудени да пестите от повечето удоволствия с някаква цел. След 21 ви очакват интересни срещи и вкусни покупки, често ще попадате в светлините на прожекторите и ще получавате нещо приятно от другите и най-важното ще можете да изпълните някое тайно желание и да изпитате най-острото удоволствие от това.

Стреми се и дерзай: 8, 9, 18, 24 септември

Внимавайте по ъглите: 5, 7, 19, 21, 26 септември

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

В делата на праведните

Скорпиони, от 1 септември до 14 септември най-вероятно ще започнете някакво обучение, което ще се отрази най-благоприятно на кариерата и финансовото ви състояние; възможни са и нови проекти, в които умението ви да ловко въртите сделки ще играе важна роля.След 14-ти много ще зависи от това колко сте чувствителни към хората, с които общувате тясно в работата и в личния живот, дали вземате предвид техните желания, нужди, психологически характеристики и вътрешно състояние: толкова по-внимателни сте към другите , получавате повече предимства.

Отпуснете се и се забавлявайте

В периода от 1 септември до 21 септември вероятно ще бъдете строги към себе си и към околните, подчинявайки своето и тяхното свободно време на някои от големите си планове, насочени към самоусъвършенстване или дори някакво изпитание по ред да стане по-зряла личност. След 21-ви ще си позволите да се отпуснете, да задоволите всичките си желания, да се отдадете на гастрономическо „Искам“ и див шопинг.

Стреми се и дерзай: 11 септември

Внимавайте по ъглите: 3, 6, 13, 17, 20, 24, 27 септември

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

В делата на праведните

Стрелец, периодът от 1 септември до 14 септември може да бъде труден в деловата сфера: не са изключени ограничения там, където никой никога не ви е пречил, както и конфликти с онези, които се опитват да ви контролират. След 14-ти много трудности при решаването на професионални проблеми ще останат в миналото, ще се занимавате с някакъв спорен въпрос, ще намерите общ език с тези, с които сте спорили и се карали. Но домашните проблеми може би ще се проточат до 22-ри и едва тогава ще можете да се справите с тях и то не без помощта на специално обучен човек или някой близък.

Отпуснете се и се забавлявайте

От 1 до 21 септември е изключително важно да не позволявате на дейностите в свободното време да повлияят по някакъв начин негативно на тялото и благосъстоянието и затова изберете онези дейности, които добавят здраве, а не го влошават. След 21-ви би било хубаво да обърнете внимание на хобита, които имат добър ефект върху психологическото състояние, дават спокойствие и да общувате с хора, които ви хармонизират.

Стреми се и дерзай: 9, 12, 14, 16, 30 септември

Внимавайте на завоите: 1, 22, 29 септември

Козирог (22 декември - 19 януари)

В делата на праведните

Козирози, от 1 септември до 14 септември както частните, така и професионалните начинания ще дадат отлични резултати, ако общувате с хората възможно най-тактично в изпълнението на вашите планове; освен това през този период ще можете да увеличите наличните социални придобивки, да натрупате малко ресурси, да придобиете ценен и интересен опит – както на работа, така и у дома. След 14-ти нерешителността на някой друг, нечие желание да угоди на всички наведнъж, собствените ви съмнения относно правилността на направения избор и ненавременните инвестиции могат да се превърнат в пречка в бизнеса.

Отпуснете се и се забавлявайте

От 1 до 21 септември ще прекарате свободното си време с голяма полза за вашето тяло и интелект, може би ще участвате в някакво обучително събитие или в нещо, което ви позволява да демонстрирате знания и умения, да усвоите нови ръкоделие и/или подобряване на уменията в това, което вече знаете.След 21-ви реализацията на някои рисковани желания може да застраши както вътрешния мир, така и отношенията с околните.

Стреми се и дерзай: 14, 15, 28 септември

Внимавайте по ъглите: 2, 6, 9, 13, 20, 23, 27, 30 септември

Водолей (20 януари - 18 февруари)

В делата на праведните

Водолей, от 1 септември до 14 септември ще можете да приложите стар опит много навременно, правилно, интелигентно в професионалната сфера, да получите награда под формата на бонус или нещо нематериално, но не по-малко ценно за вас, започнете това - нещо, към което са вървели дълго време, придобивайки „знания и полезни връзки; но ще има и трудности поради нечие прекомерно придържане към правила и догми. След 14-ти ще преминете към следващото ниво на психологическа зрялост и майсторство във вашата специалност, ще се научите как правилно да използвате това, което преди това е било баласт или ви е подлудило.

Отпуснете се и се забавлявайте

От 1 до 21 септември, в свободното време, старите приятели могат да изненадат под формата на някакво пътуване; освен това вероятно ще трябва да се захванете с нещо полезно - плуване в басейн, нещо, което перфектно съчетава физическото и интелектуалното развитие. След 21 сигурно ще има много филми, някакви колективни игри и тайно няколко пъти ще въплътите някакви желания, които са зле обяснени дори на вас самите.

Стреми се и дерзай: 4, 8, 11, 16, 17, 18, 22 септември

Внимавайте по ъглите: 5 септември 19 г.

Риби (19 февруари - 20 март)

В делата на праведните

Риби, от 1 септември до 14 септември ще ви бъде трудно да работите поради нечий психологически натиск, поради ненавременни и странни изисквания към вас, поради необходимостта да се подчинявате на някой, който разбира професията ви многократно по-зле от ти .След 14-ти ще промените отношението си към случващото се и веднага ще стане по-лесно да функционирате продуктивно, а малко по-късно обстоятелствата ще се променят, добавяйки радост към трудовия процес и правейки неговия резултат по-изгоден за вас, и там ще има повече добри хора около теб.

Отпуснете се и се забавлявайте

От 1 септември до 21 септември трябва да почивате повече и да правите това, което перфектно разтоварва главата ви; основното нещо е да не влачите мисли за работа, действия, свързани с нея и колеги в свободното си време, а също така е по-добре да се въздържате от всичко вредно. След 21 ви очаква комуникация с тези, с които можете да си починете истински; забавление, което отприщва вашата креативност; покупки, които отдавна сте отказвали; дейности, които ви карат да се чувствате по-малко тревожни и по-спокойни.

Стреми се и дерзай: 3, 6, 9, 19, 20 септември

Внимавайте на завоите: 1, 8, 15, 29 септември

Категория: