Ирина Шчапова,
журналистка, феминистка и неспокоен шопингхолик

Тенденциите в бижутата се променят бавно, така че наблюдаването на индустрията никога не предизвиква безпокойство „О, май съм го пропуснал“. Сред огромното количество бижута винаги ще има копия за тези, които залагат само на класиката, и за тези, които никога не купуват бижута, ако им липсва жар, блясък и характер.

Когато говорим за практичен минимум бижута, ние се опитваме да създадем някакъв основен комплект, който да стане умерено консервативен и умерено креативен. Бижутата от този списък можете да носите ден и нощ за различни поводи, ще ви бъдат полезни в офиса и на почивка, а също така ще послужат като прекрасен подарък за близък приятел, когото много обичате и винаги споделяте стилни находки с нея.

Диамантени обеци с форма на диамант

Бижутата с чувство за хумор са особен и недостъпен бижутерски жанр. Ако харесвате забавни аксесоари, тогава определено нямате комплекси и зависимост от мнението на други хора. Диамантените шипове са чудесно добри и изглеждат скъпи и богати, но те, за разлика от тези необичайни обеци, нямат онази необикновена привлекателност, която ви кара да се влюбите от пръв поглед.

Златни обеци "Диамантите на Якутия"

Привличаща вниманието гривна, която може да се носи върху дрехи

Оставете тънките и незабележими гривни за лятото, а за студения сезон се запасете с такива бижута, които няма да се изгубят в гънките на вълнен пуловер. През ноември и декември липсата на синьо небе над главата ви вече ще бъде много забележима - то временно ще бъде заменено от най-деликатния пастелен аквамарин в мъниста.

Сребърна гривна "Палитра" с аквамарин

Ръчен часовник, който показва дните от седмицата

В разгара на есента е лесно да се объркате в дните и числата, определяйки безпогрешно само петък вечер и неделя сутрин. На помощ ще ви дойде стилен часовник в цветовете на есента - с кожена каишка в цвят млечен шоколад и сгряващ циферблат в цвят розово злато. Те също ще ви кажат времето за почивка и работа, деня от седмицата и датата от календара, ако сте напълно изгубени във времето.

Дамски часовник GUESS

Златна верижка с две диамантени висулки

Два символни висулки в едно парче винаги са по-добри от един, защото заедно те разказват история и върху тънка водолазка от трико създават атрактивен дует, който искате да погледнете. Ако бюджетът позволява, вземете огърлица с диаманти: като магнит те привличат както редките слънчеви лъчи, така и възгледите на другите.

Златно колие "Диамантите на Якутия"

3D златен пръстен със закачлив дизайн

Комплексните пръстени са създадени само за да им се възхищавате цял ден и да ги въртите на пръста си в най-вълнуващите моменти. Все пак миниатюрните пръстени понякога отстъпват на големите, защото последните имат не само блясък, но и пространство, за да изразят най-невероятната дизайнерска идея.

Златен пръстен "Диамантите на Якутия"

Златна брошка като личен амулет

Вече знаете, че големите, смели брошки вършат страхотна работа за вдъхване на живот на ежедневния, основен външен вид. Но брошките със специално значение имат друга функция: те действат като тайни талисмани и амулети, защото, ако желаете, те не са толкова забележими за другите, колкото висулки или висулки. Като пример, златна брошка с окото на Фатима (известна още като Назар бонджук), защитна емблема от зловещи сили и завистници.

JASMİNE JEWELLERY златна брошка с алпанит и бижута очила

Перлена огърлица с буквата на вашето име

Естествените перли са вечната класика във вашата кутия за бижута. Понякога перлите грешат, като изглеждат старомодни, като експонат от музей на кралски бижута. Ако подобна интерпретация на седефено съкровище не подхожда на вашия стил, тогава обърнете внимание на един свеж детайл - висулка с първата буква на вашето име или фамилия. Тя веднага прави бижутата с перли за врата стилни и модерни.

Сребърно шие SL с перли

Категория: