Анна Андросова,
невроастролог

Какво не правят в навечерието на Нова година, за да сбъднат най-съкровеното си желание: изгарят хартии, хвърляйки ги в чаша шампанско, изяждат дванадесет зърна грозде и изричат една мечта под звъна на камбаните. Разбира се, важни са както ритуалът, така и силата на намерението. Но също така е много важно да навлезете в тенденциите на текущата година, като си направите точно това желание, което е най-вероятно да се сбъдне тази година.

Какво да си пожелаете през предстоящата 2023 г.? Астрологичните препоръки ще помогнат за това.

Овен (21 март - 20 април)

Овенът може да направи желание, свързано с кардинални промени в мисленето. През 2023 г. можете да промените живота си, но преди всичко трябва да започнете от себе си. Мислете по различен начин, гледайте на нещата по различен начин, мислете по-позитивно, вярвайте в себе си – това можете да поискате от Вселената (в лицето на Дядо Коледа). Прехвърляйки мисленето си в друга парадигма, можете да постигнете реализацията на всякакви желания, изпълнението на най-смелите си мечти.

Телец (21 април - 20 май)

Телецът трябва да помисли за финансово повишаване на нивото на нормата. Не просто да си купите нови ботуши или скъп парфюм, но да спечелите достатъчно, за да имате достатъчно за всичко. Например, няма хляб с масло, а хляб с масло и хайвер. Помислете за конкретен размер на месечния доход, който ви е необходим, за да увеличите нивото на нормата. До края на 2023 г. ще стигнете до него по най-естествения начин.

Близнаци (21 май - 21 юни)

Близнаците могат да помислят за нова среда, нови приятели, които ще помогнат с думи и дела. Тези хора ще донесат в живота ви не само свежи емоции, но и привлекателни възможности във финансите и работата. Съмишлениците са тези, които ще ви помогнат да постигнете целите си през 2023 г. Така че помислете за среща с човек, който ще ви помогне да изпълните другите си желания.

Рак (22 юни - 22 юли)

Раците трябва да помислят за нова позиция или нова работа - такава, която да носи емоционално и финансово удовлетворение. Позволете си да се наслаждавате на това, което правите и да получавате добро заплащане за това. Помислете каква е вашата мечтана работа, опишете я подробно: от местоположението на работното място до размера на заплатата. Вярвайте в себе си и всичко ще се сбъдне.

Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвовете ще сбъднат желанията си за пътуване. Най-накрая можете да си починете добре на мястото на вашите фантазии.В страната, за която са мечтали, ще бъде възможно да отидете още през 2023 г. Можете дори да мечтаете не за едно пътуване, а за няколко наведнъж - няма нужда да губите време в най-вълшебната нощ на годината.

Дева (23 август - 22 септември)

Девите ще отворят всички врати на ново престижно образование. Ще ви помогне да влезете в правилната среда, да получите добра позиция, да повишите социалния си статус и дори да срещнете любимия човек. Така че си струва да отделите пари през 2023 г. за обучение, за да се върнете многократно повече. Вече знаете коя мечта трябва да изпълните първо през новата година.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Везните могат да направят мечта, свързана с финансов успех. Едно от големите материални желания през 2023 г. може да се сбъдне. Нова кола, апартамент, дрехи или дизайнерска чанта – важно е наистина да искате да изпълните това желание. Просто си представете, сякаш вече се е сбъднало, оставете се да бъдете заредени с енергия от осъществяването на една мечта.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Свободните скорпиони могат да мечтаят да срещнат своя мъж през 2023 г. Имате възможност да се влюбите. Мислете искрено, мислете с цялото си сърце и не се страхувайте от това, което още не е дошло, иначе знаете как да се навиете. Вече установена, стабилна двойка може да мечтае за попълване на семейството. Двойките, които все още не са добре установени, могат да пожелаят търпение и мъдрост в отношенията, за да не ограничават свободата на другия.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелецът може да пожелае физическа, външна промяна. Независимо дали става въпрос за диета, упражнения или козметика – знайте, че инвестирането в себе си ще ви доведе до успех в други области, защото Стрелецът, доволен от външния си вид, може да мести планини. Изберете какво ще ви помогне най-много по пътя към трансформацията: членство във фитнес зала, курс от козметични процедури или масажи.Или може би всички заедно, защо не?

Козирог (22 декември - 19 януари)

Козирозите могат да направят преместване в нов дом, разширяване на жизненото пространство. Така че под звъна на часовника е препоръчително да мечтаете за по-просторен апартамент или собствена къща, добре или лятна къща. Започнете сериозно да изучавате този въпрос през 2023 г.: само фантазиите няма да ви бъдат достатъчни - имате нужда от ясен план за осъществяване на мечтата ви. Дори ако става дума за нов ремонт на апартамент или сауна в градински парцел, все пак ви е необходима оценка на разходите.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолеите трябва да си представят, че получават нова позиция, почетна титла или награда (в зависимост от контекста на живота ви). 2023 е вашата година на успех и консолидиране на лидерски позиции, независимо дали в работата или в собствения ви бизнес. Независимо дали работите в организация или като предприемач, можете да управлявате голяма група хора. Основното нещо е да не се страхувате от поверените правомощия.

Риби (19 февруари - 20 март)

Риби трябва да сбъднат желание, свързано с представления и публика. Може би това ще бъдат курсове по публично говорене, актьорско майсторство, авторски уроци на телевизионен водещ или радио водещ, майсторски класове по лична марка, които отдавна сте искали да посетите, но по някаква причина сте спестили парите. През 2023 г. си струва първо да инвестирате в тези начинания и вашите финанси вече ще се увеличат от тях.

Категория: