Ирина Шчапова,
журналистка, феминистка и неспокоен шопингхолик

Аксесоарите, показани на модните ревюта на този сезон, заслужават не по-малко внимание от дрехите или обувките. Общоприето е, че изображението трябва да бъде завършено с детайли. Опитвали ли сте, напротив, да ги използвате като отправна точка и източник на вдъхновение? Вместо „Ще взема обеци за тази рокля“, вие избирате версията „Ще измисля облекло за тези обеци“ - и самият подход към бизнеса моментално се променя: сега вече излизате без усилие и без прекалено много сериозност. И така, изображението за първото пътуване до страната през май може да започне с копринен шал, а облеклото за среща с красив мъж от приложение за запознанства може да започне с вашата „късметлийска“ чанта, която винаги ви е носила късмет.Опитайте тази тактика предстоящото лято и споделете вашите впечатления. Междувременно ще ви представим списък с аксесоари, от които ще се нуждаете през този топъл сезон.

Лятна небесна раница

Свободни ръце, телефон пъхнат в дъното на раницата ви и най-накрая сте свободни да се насладите на първите си дълги градски разходки за годината. След като намерихме такъв вдъхновяващ нюанс за чанта през рамо, решихме, че на фона му всяка кафява или синя раница ще изглежда драматично и обикновено.

Градска мини раница S H U (6 990 rub.)

Дълги обеци с пискюли

Повярвайте ми, това е същият аксесоар, който мигновено създава настроение благодарение на музикалния си дизайн: първо трябва да свикнете със звъна на вериги в ушите си, а след това се превръща в „позивна“ за активно движение, партита и танци.

Сребърни обеци SL с кубичен цирконий (поръчка)

копринен шал за коса

С покупката на шал ще имате добра причина да научите няколко вида кичури и да се упражнявате да ги добавяте с различни аксесоари: фиби, фиби, шалове и раци.

Копринен шал Sorelle (5 800 RUB)

Перлена чанта за колан

Аксесоар и декорация в едно цяло, което ще направи страхотна вечерна компания на вашите нощници и дълги гащеризони. Харесва ни, че чантата има и „опашка“ под формата на верижка с перла, която ще изглежда като отделна украса върху роклята.

Мини чанта за кръст Incity (2 049 RUB)

Комбинирано колие

Топло време, идеално за дълбоки деколтета, ще дойде съвсем скоро. Не пропускайте шанса да разтърсите всичките си рокли това лято, придружени от украса, която привлича вниманието с комбинация от два стила.

Сребърно шие SL с перли (поръчка)

Масивни слънчеви очила

Ким Кардашиян и "булката" на 2023 Дженифър Лопес обожават точно тази форма на слънчеви очила, които покриват половината лице и изглеждат като аксесоар от бъдещето. Между другото, знаете ли, че е препоръчително да изберете черни или кафяви очила за тена на кожата си?

Слънчеви очила Love Republic Chunky (2399 рубли)

Златна гривна с кристали

Розовото злато със снежнобели кристали красиво ще подчертае тенът, който пада първо върху ръцете. Ако имате желание и възможност, можете да сглобите цяла композиция на китката си от такива гривни - с кристали, с висулки и с цветни камъни.

Златна гривна "JEWELLERY TRADITIONS" с кубичен цирконий (орден)

Бежова Панама

Време е да се погрижим за слънцезащитата, и то на всички фронтове: освен слънчеви очила избираме добър защитен крем и хубава шапка, които ще носите с удоволствие. За всички тайни и явни почитатели на бежовия цвят - Панама с очарователно тигърче.

Panama Kenzo (15 850 rub.)

Категория: