Надежда Попова,
астролог

Продължаваме да си говорим за съвместимостта на зодиакалните знаци - кой с кого се чувства добре, комфортно, удобно и кои двойки рядко наистина се разбират и затова трудно могат да бъдат истински щастливи. Напомняме обаче, че всичко по-долу са само общи изчисления, основни тези, които изискват допълнения, като се вземе предвид личният хороскоп - вашият собствен и вашият реален или потенциален любовен партньор.

Героите на днешната ни история са Скорпионите.

Жена Скорпион и мъж Скорпион

Много различно. Понякога душа в душа, с пълно взаимно разбирателство, с всички онези прояви на любов и грижа, които са най-нормални и в реда на нещата за тези двамата (дори ако другите смятат това за нещо много странно). И понякога болезнено, на ръба на фаула и на острието на ножа, с постоянна конфронтация и бурни страсти - това е една наистина фатална връзка, която почти никога не завършва с нищо добро.

Жена Скорпион и Мъже от зодия

Жена Скорпион и мъж Овен

Интересна комбинация. Тя получава от него шекспирови страсти, преклонение, подаръци, той получава компетентно ръководство и липса на предвидимост от нея. Той я забавлява, чрез него тя често реализира амбициите си, умело подхранва своя избраник и дори по някакъв начин го издига нагоре в кариерата и социалната стълбица, тласка го към всякакви постижения. И не само с любов и съвети, но и със здравословна доза презрение и скептицизъм, демонстративно и добре обмислено „И ти се чувстваш слаб!“.

Жена Скорпион и мъж Телец

Тези двамата могат да бъдат както много щастливи, така и много нещастни заедно. Зависи колко й харесва да се съсредоточава върху него, да бъде с него и да върши бизнеса му. Ако тя стане негова подкрепа, подкрепа и спътник, тогава двойката не просто се събира - тя е почти неразрушима, заедно те могат да преодолеят почти всичко. Но ако жената Скорпион е силно заета с кариерата и себереализацията си, отказва да бъде любовница и да създаде усещането за надежден тил в Телец, те бързо се разпръсват, добре, или страдат заедно, мразейки се.

Жена Скорпион и мъж Близнаци

Тя си играе с него: тя го приближава, след това го отпраща, спира да отговаря на обаждания, демонстративно се появява на обществени места с други мъже, знаейки, че той гледа или те ще го информират, и след това любезно го пуска обратно, и така до безкрайност. Връзката на тези двамата е огън върху буре с барут. Но и двете не са скучни.Това може да продължи цял живот и дори ако Близнаците имат семейство в процеса на тази връзка.

Жена Скорпион и мъж Рак

Тя е добра с него, на него му е трудно с нея. Тя получава чувствителност и разбиране от него: той е там, когато има нужда от подкрепа, и не се изкачва до нея, когато тя просто трябва да остане сама; той е готов да се разбие в торта, създавайки за нея точно къщата, която тя иска, и с готовност й позволява да го управлява. Тя редовно го измъква от зоната му на комфорт и не винаги взема предвид фината му душевна организация.

Жена Скорпион и мъж Лъв

С искра и скандали. И двамата са експлозивни, не са склонни да организират бурни сблъсъци: тя обича да го провокира и да тъпче гордостта му, той я ревнува, както никой друг. Докато такива страсти бушуват в една двойка, тя е доста успешна, но веднага щом взаимният сексуален интерес изчезне, всичко става болезнено и за двамата: навикът да се дразнят един друг и скандалът по каквато и да е причина не изчезва, а се прехвърля ситуацията в интимен канал, стопявайки агресията и негативността в акт на любов, вече не работи.

Жена Скорпион и мъж Дева

Тя лесно ги обръща и бързо се отегчава от неговото послушание, особено след като това послушание не е подкрепено от истинско разбиране един на друг: той просто прави това, което тя иска. Нейните страхове и страсти са му чужди, той е глух за хвърлянията на душата й, тя е вбесена от емоционалните си изблици, а тя се дразни от факта, че е с него и не може да крещи правилно. Така че двойката наистина се развива само ако жената Скорпион има дългосрочен егоистичен интерес, а мъжът Дева е нейният инструмент.

Жена Скорпион и мъж Везни

Много трудно. Тя не вижда мъж в него, той е твърде уязвим и нежен за нея, липсва й вътрешно ядро в него и способността да удря с юмрук по масата, тя често преминава през неговите слабости и страхове, като по този начин нарушава и без това крехката му спокойствие. А тя, чужда на конвенциите, се дразни от неговата зависимост от общественото мнение и желанието да бъде добър за всички.И само в онези периоди, когато по някаква причина тя иска нежност и романтика, той може да дойде в съда и дори да я направи щастлива за известно време, а след това дамата Скорпион приема всички слабости на избрания и дори е готова да го защити.

Жена Скорпион и мъж Стрелец

Спорно. С добра сексуална съвместимост, тези двама са много различни. Тя най-често е по-скоро интроверт, той е екстроверт; тя се нуждае от мъж, който изцяло и изцяло й принадлежи и я обслужва, а той, в допълнение към нея, има огромен брой интереси, а понякога и приятелки; тя е свикнала, че когато се влюбят в нея е поне за дълго, но той не може да й го даде. Е, като правило, той не смята за необходимо да задоволява амбициите на избрания, така че, след като е изиграла достатъчно жестоки креватни игри с него, дамата Скорпион тръгва да търси някой, който е по-обучен.

Жена Скорпион и мъж Козирог

Много добре. Да, той е дебелокож и няма да им повярвате: самият той ще доведе всеки до състояние на бял свят и също е адски ревнив, няма да разбере тънкостите на душата на избрания, което за самата тя е тъмнина и мистерия, но още по-интересна.Дамата Скорпион в лицето на Козирог среща достоен противник – някой, който иска да завладее, опитоми, направи свой и използва по най-различни начини. Конфронтацията между тези двамата понякога продължава дълго време, правейки и двамата щастливи.

Жена Скорпион и мъж Водолей

Няма начин. Пълна липса на разбиране. Той понякога, разбира се, се влюбва в нея (и кой не?), дори търси секс и връзки с нея, но все по-често приключва, без наистина да започне. Тя, която живее в полутонове, по същество не е доволна от неговата категоричност, навика да разделя всичко на „добро“ и „лошо“; тя се нуждае от потвърждение, че партньорът й принадлежи и при първия намек за яка, той тихо се слива в неизвестна посока; тя има нужда от мъж на действието, а той е по-скоро "говорещ" .

Жена Скорпион и мъж Риби

Тя попада под неговия чар и веднага се опитва да го очарова, да го направи зависим от себе си. Тя решава проблемите му и му дава усещане за грижа, обича да бъде всичко за него - любовница, майка, жилетка за плач, пътеводна звезда и същата нишка.За известно време дамата Скорпион намира това за забавно и се отдава изцяло на избраника. И тогава има два варианта: първият - той най-после се отпуска, сяда й на врата и става нагъл и тогава тя прекъсва връзката, и вторият - той се променя и започва лека-полека да й връща това, което тя е инвестирала в него, и тогава съюзът наистина се развива .

Мъж и жена Скорпион от зодиака

Мъж Скорпион и жена Овен

Тя го привлича, той се чувства добре в леглото с нея, тя винаги е готова и не му отказва дори на места, които не са много подходящи за това. Тя може да бъде изключително лоялна и това също го харесва, както и фактът, че другите мъже неизменно облизват устните й: феновете, за които тя е недостижима, й придават стойност в неговите очи. Но дългосрочните отношения се развиват по различни начини, но най-често това е много проблематично и най-важното противоречие е абсолютната близост на Скорпиона и откритата душа на дамата Овен.

Мъж Скорпион и жена Телец

Страхотно е за него. В нейно лице той придобива това, което може би може да получи само от жена от неговата зодия – разбиране. Дамата Телец е в състояние да създаде пашкул от сигурност за Скорпиона, от който той, един екстремен човек в живота, се нуждае по най-парадоксалния начин от време на време. Тя деликатно не се намесва в делата му, тя знае как леко да потуши атаките на неговата агресия, като по този начин не му позволява да нарани себе си или нея. Тя дори понякога успява да насочи разрушителната му енергия в творческо русло. Въпреки това връзката все още е трудна: Скорпионът рядко наистина оценява това, което другата половина прави за него, и не дава това, от което тя наистина се нуждае и към което се стреми.

Мъж Скорпион и жена Близнаци

Трудно и за двамата. Тя привлича твърде много внимание и охотно отговаря на ухажванията на други мъже - това го дразни ужасно и той организира оглушителни сцени на ревност, които понякога стигат до бой. Когато Скорпион и Близнаци са заедно, те буквално искрят, но най-често под този фойерверк няма нищо повече – нито дълбочина, нито смисъл; и двамата вземат каквото могат от момента, сексуално и евентуално, и се разделят, за да опитат нещо ново с някой друг.И само ако той се влюби в нея като скорпион, тогава връзката се проточва, но не става по-лека.

Мъж Скорпион и жена Рак

За семеен живот - отлично. Тя му дава тила и топлина, знае как и за какво да вземе Скорпиона, така че той да спре да рита, да се занимава със самоунищожение и да губи налични ресурси (пари, здраве, време) за всякакви глупости. Дамата Рак предизвикателно се подчинява, позволявайки на вярващите да мислят, че той я контролира и манипулира, и постепенно се насочва към мястото, където тя и семейството й имат нужда. За Скорпиона всичко това е удобно и дори понякога не е много досадно, така че той почти лесно се справя със задълженията си, чийто списък, благодарение на втората му половина, постоянно се увеличава. Е, това, което се случва в душата на всеки, е ужасна тайна.

Мъж Скорпион и жена Лъв

Тя го забавлява, той лесно я въвлича в леглото, обича да си играе с нея, да я разплаква, да побеждава гордостта й и, използвайки почти детската й наивност, да я манипулира.Понякога те се справят без всичко това, ако оглушителната страст е на първо място, но тя не трае дълго и веднага щом сексуалното напрежение отшуми, двамата осъзнават, че вече нищо не ги свързва.

Мъж Скорпион и жена Дева

Не е лошо. Той е силно впечатлен от нейната разкрепостеност в леглото и факта, че е готова на всякакви сексуални експерименти; той харесва, че тя се стреми да му угоди и основното тук е да не се чудите къде всъщност е научила всичко това, в противен случай ще бъде почти невъзможно да се справи с ревността, въпреки че Девата най-често се учи от книгите. В ежедневието те също са доста съвместими и личната комуникация по правило е интересна и за двамата.

Мъж Скорпион и жена Везни

Изобщо не. Но тези двамата някак успяват да влязат във връзка доста често. Тя го вбесява с усмивката и дружелюбието си, любовта към гостите и празниците, желанието да угоди на всички едновременно, а той постоянно я обижда с остроумията си, циничните си коментари, критиките към всичко, което прави.Случва се обаче да живеят заедно десетилетия: Скорпионът намира в лицето на дамата Везни човек, който може да бъде тормозен безнаказано, а тя просто е зависима от него сексуално и психологически.

Мъж Скорпион и жена Стрелец

Смешно: кой кого ще притисне до ноктите? Скорпионът се стреми да доминира над избрания от Стрелец и тя не отстъпва управлението на никого; той иска тя да реагира остро на изказванията му, а тя най-често е наистина непроницаема; той се опитва да си играе по нервите й и в резултат на това самият той страда от неговите лудории. И ако смятате, че тези двамата са идеално съвместими в леглото, тогава връзката им може да продължи, докато някой от тях не удари по-трудна любовна цел.

Мъж Скорпион и жена Козирог

Случаят, когато този, който е свикнал да бъде главен в двойката, е под петата и дори му се наслаждава. Ако жената Рак контролира мъжа Скорпион постепенно, тогава всичко е много по-ясно: жената Козирог дори не крие своите намерения и желания, тя просто намира правилните стимули и мотивации, така че избраният да бяга в посоката, от която се нуждае, и да го прави от това има нужда.Така че Скорпионът също е щастлив, че неговите способности и възможности се използват максимално и по най-добрия възможен начин.

Мъж Скорпион и жена Водолей

Отново нищо. Тези двамата са толкова различни, че се оказват заедно единствено по волята на някакъв много странен случай и най-често за много кратко време. Еднократен секс, ваканционна романтика - като правило това е всичко, което се случва между тях. Е, съвместният живот е катастрофално труден за тях: това, което е ценно за нея, е празен звук и боклук за него, те имат изключително различно отношение към почти всичко и въпреки че понякога са обединени от нетривиално чувство за хумор и любов за психологически експерименти върху други, това не е достатъчно за дълъг и щастлив съвместен живот.

Мъж Скорпион и жена Риби

Трудно. Той е екстремен, има нужда постоянно да е в състояние на кипящ адреналин и да й даде пътя на най-малкото съпротивление и спокоен живот без никакви драми. Освен това тя е много чувствителна към лъжи и скрити мотиви, реагира остро на груби забележки, а той, като правило, не знае как да общува по различен начин.Но! Тези двамата често са магнетично привлечени един към друг, изпадат във взаимна зависимост, умеят да комбинират своите качества и способности за постигане на общи цели, допринасят за взаимното личностно израстване и могат да бъдат истински щастливи, ако умишлено избягват това, което плаши, обижда и изнервя другия .

Категория: