Ирина Шчапова,
журналистка, феминистка и неспокоен шопингхолик

Трикотажът е армия от топли за зимата, винаги на наша страна. Можете да мислите колкото искате как да адаптирате блузи и рокли за студения сезон, но нищо не може да се сравни с комфорта на любимия ви пуловер: той топли и покрива и ви кара да се чувствате като в уютен пашкул. Прегледахме асортимента от местни демократични марки и се уверихме, че цветовото разнообразие на джъмпърите и техните „братя“ е впечатляващо: до класиката в черно, сиво и бежово има всички ярки нюанси.Що се отнася до моделите, тук всеки от нас разчита на собствения си вкус и стил на живот: някой харесва съблазнителен тънък трикотаж с ефект на втора кожа, а за някой пуловерът със сигурност трябва да е стегнат, тежък и топъл като връхни дрехи.

Какъвто и модел да предпочитате, днес ще споделим с вас съвети как да изберете бижу за врата към любимия си пуловер, така че със сигурност да имате приятелски и стилни отношения с тази зима.

Пуловер с цип

Ципът придава на пуловера спортно настроение, а освен това има и абсолютен практичен плюс: в зависимост от температурата навън вратата може да бъде затворена или оставена отворена. Цветът на метала на светкавицата ще ви каже кои бижута за врата да изберете: ако е студен нюанс, тогава сребро или бяло злато, а ако е топло, жълто или розово злато.Между другото, пуловер с цип ще ви помогне да овладеете стилното наслояване: носете бяла тениска под ярък модел пуловер и черно сако отгоре.

Сребърно колие SERGEY GRIBNYAKOV с перли и пуловер Zarina с цип

Класически пуловер с кръгла яка

Заобленото деколте ви дава страхотен избор на бижута около врата ви, защото ще ви подхождат както къси, така и дълги бижута. Чувствайте се свободни да експериментирате с многоетажни огърлици, комбинирайте огърлици с висулки на тънка верижка и се опитайте да избегнете само един опасен момент - когато огърлицата лежи точно върху яката на пуловера и прави тази област по-тежка. Декорациите трябва да бъдат поставени над или под деколтето.

Сребърно деколте CamyG&Co с кубичен цирконий и допълнително дълъг пуловер Selfmade от вълна и кашмир

Оверсайз пуловер

Модел пуловер, който всъщност се превръща в мини рокля, е най-трудният вариант за избор на бижу. Факт е, че високата широка яка ограничава избора на бижута за врата до най-големите и най-тежките - само последните ще издържат на битката на пропорциите. Съветваме ви да изберете големи гривни или обеци за такива уютни и обемни пуловери - те определено няма да се изгубят от поглед.

Сребърна гривна CamyG&Co и голям пуловер USHATÁVA

Пуловер с V деколте

Шията във формата на английската буква V може да бъде няколко вида: класическа с кант, с ревер или с копчета, като поло. Всяка от тези опции ще се съчетае стилно с V-образни и Y-образни бижута, както и с колиета или чокъри. Ако бижуто завършва с висулка, тогава трябва да го пробвате с пуловер, за да сте сигурни, че висулката няма да се изгуби под него в деколтето.

SERGEY GRIBNYAKOV Златно колие със сапфири и Лайм обемно поло от трико с ангора

Пуловер с квадратно деколте

Квадратните деколтета могат да бъдат или ясни, с остри ъгли, или да имат заоблени, меки очертания, или да включват силует с корсаж. Най-новият модел е доста популярен днес, защото съчетава сексуалността на бюстието и удобството на джъмпера. В случай на квадратна шия, имайте предвид, че откритата повърхност на ключиците е мястото, където ще бъдат разположени бижутата, така че е по-добре да поставите зрителния му център приблизително в средата.

SERGEY GRIBNYAKOV златна яка и изрезка Incity джъмпър

Пуловер с деколте

Джъмповете с лодка стават все по-малко популярни и по-трудни за намиране в новите колекции на марката.Но ако лично вие харесвате този модел и ви отива, продължавайте да го носите с удоволствие, още повече, че дава възможност за комбиниране с голямо разнообразие от бижута за врата, както големи, така и миниатюрни.

LINEA сребърна яка и пуловер Ostin

Категория: