Катя Кайлаш,
астролог

Очаква се най-хармоничната и в същото време интензивна седмица на ноември, когато планетите в знака на Скорпион - Слънцето, Венера и Меркурий, уморени от конфронтация и борба, взаимодействат последователно с космическия анестезиолог Нептун и добрият магьосник Юпитер в знака на мъдрите Риби . Периодът ви позволява интуитивно да усетите правилната посока, да не се увисвате, да приложите креативен подход и да оставите събитията да се развиват.

Венера с Нептун дава отлични шансове за помирение и подновяване на отношенията

Някои предишни действия и постъпки могат да бъдат разпознати в нова светлина и може да се постигне по-дълбоко разбиране. Това е прекрасен период за терапия, духовни практики, музика, творчески заредена сцена за хора на изкуството. Добро време за козметични процедури и взаимодействие с лекари. Венера с Нептун засилва романтиката, започва благоприятен период за срещи и любовни връзки.

Още в сряда, 16 ноември, планетата на чувствата и отношенията ще премине от страстен, ревнив Скорпион към ярък и празничен Стрелец. Венера в Стрелец търси връзка, която ще разшири съзнанието й и където тя може да се забавлява и да преживее всякакви приключения заедно. Тя обича да бъде на места, където е популярна, където има нещо ново и където можете да си прекарате добре.

Венера в Стрелец е оптимистична, с романтични стремежи. Радостта от знанието ще се увеличи с помощта на пътуване до далечни земи, интересът към екзотиката и международните отношения ще се разгорят.Тази позиция на Венера е особено положителна за представителите на трите огнени знака на зодиака: Овен, Лъв и Стрелец, които ги очакват срещи с приятели, социален живот, хубави подаръци.

Бъдете нежни с мъжете тази седмица: планетата на активност Марс вече е ретрограден в напрегнат аспект с Нептун. Има нарастващо желание за бягство, желание да се оставите на течението и да се отпуснете, в най-добрия случай да се потопите в духовността и вярата. Изборът на методи на действие зависи от интуицията и инстинктите. Марс с Нептун активира тайни сексуални връзки, страст към релаксанти. Мъжете могат да почувстват загуба на сила. Това също може да бъде време на разочарование по някакъв начин, защото това, което е започнало с гръм и трясък, спира да напредва.

петък 11 ноември

Луна в Близнаци.

Луната преминава през съвпад с ретрограден Марс и се кара с Нептун, което предразполага към мечтателност, вътрешна активност с външна пасивност, а в някои случаи и към неуравновесеност, нервност.На физическо ниво може да има намаляване на енергията, летаргия. Трябва да внимавате с алкохола, наркотиците, новите лекарства, дозите на лекарствата.

Промени в настроенията, спорове - всичко това ще усетим върху себе си от близките

Както знаете, конфликтите никога не водят до взаимно разбиране - ако можете, по-добре е да мълчите. Измамниците и токсичните бивши също могат да станат активни.

събота-понеделник, 12-14 ноември

Луна в Рак.

Тази Луна е във взаимодействие с планети в Скорпион. Водният елемент подобрява хармонията в общуването между хората, насърчава доброто взаимно разбирателство, лесното разрешаване на проблемите, подобрява благосъстоянието и настроението.

Тези дни е благоприятно да се потопите във вътрешния свят, творческа работа, домакинска работа

Хубаво е, ако имате възможност да прекарате време със семейството, децата, роднините, любимите хора. Дните са подходящи за общо мокро почистване на помещенията и релаксираща почивка.

Спа терапията се препоръчва за грижа за тялото, водни процедури - всичко, което релаксира.

вторник-четвъртък, 15-17 ноември

Луна в Лъв.

Намаляваща Луна в Лъв може да ви напомни за себе си в ситуация на лунно затъмнение. Емоциите са нестабилни, възможни са кавги, скандали и недоразумения.

Опитайте се да избягвате импулсивни действия, дръжте емоциите под контрол. Ако обуздаването на емоциите е трудно и думите искат да излязат, прибегнете до физическа активност, отидете на фитнес.

Любов и красота за всички!

Категория: