15-тата годишнина от сватбата се нарича "кристална" , но хората я наричат просто "стъклена" . Смята се, че двойката, която прекрачи петнадесетгодишния крайъгълен камък на съвместен живот, смекчи светлите си чувства като стъкло. Годишнината си е годишнина, така че рядко минава без шумно и богато угощение, както и необичайни и интересни подаръци, изненади.

Какво да подарите на половинката си за 15 години брак? На този ден е обичайно да се дават подаръци от кристал или стъкло.Такива подаръци представляват чистота и искреност. Най-важните и приятни подаръци са подаръци един на друг. По правило една жена проявява много повече въображение и подхожда по-внимателно към въпроса какво да даде на съпруга си за стъклена (или кристална) годишнина от сватбата. Може да е нещо обикновено, но необходимо, нещо необичайно или креативно - няма правила, всички хора и семейства са индивидуални.

Кристални лебеди, като символ на стъклена сватба, като подарък на съпруга

Какво да подаря на съпруга си за кристална годишнина от сватбата?

Даването на подаръци винаги е приятно и вълнуващо, така че трябва да помислите за избора предварително, за да не изберете не съвсем правилното нещо в суматохата. Основното е подаръкът да е необичаен, интересен, необходим и запомнящ се. В крайна сметка това очаква любимият съпруг.

Когато избирате подарък, трябва да се ръководите от вкусовете и предпочитанията на мъжа

Страхотно е подареният сувенир да е кристал или стъкло. Но ако интересите на съпруга не ви позволяват да вземете този тип подарък, можете да се справите с нещо друго, най-важното е да е от сърце и душа.

Например можете да дадете:

  1. Чаша хамелеон със снимки на съпруг, семейство или паметна дата. Интересен и необичаен е с това, че след наливане на гореща напитка започва да се появява картинка и надпис.
  2. За 15 години от сватбата можете да подарите на съпруга си скъп и качествен парфюм. В крайна сметка само една съпруга може да знае всички вкусове и предпочитания на своя мъж.
  3. Ако съпругът ви е любител на фотографията или видеозаснемането, подарете нов фотоапарат или аксесоари за него като подарък. Със същия успех можете да подарите мобилен телефон или лаптоп от последно поколение.
  4. За мъж със "златни" ръце най-добрият подарък би бил нов голям комплект инструменти или вносна бормашина.
  5. Оригинален подарък за моя съпруг на 15-тата стъклена (кристална) годишнина от сватбата ще бъде сувенир под формата на сдвоени елементи за нея и за него. Това могат да бъдат пръстени с имена или необичайни гривни с имена или възпоменателен надпис.
  6. Красиви тениски с готин надпис - интересни и практични.
  7. Персонализираният халат от хавлиена кърпа е също толкова интересен и необходим подарък. Ще ви стопли в студените вечери, напомняйки ви за срещата.
  8. За колекционер на различни напитки изберете бутилка с оригинален дизайн скъпо отлежал коняк. Поставете го в стилна стъклена торбичка.

Необичаен подарък за съпруга на 15-та годишнина: гривни за нея и за него

След покупка не забравяйте да подредите подарък, като го опаковате в красива опаковка или го завържете с панделка.

Изненада на съпруга за годишнина от стъклена сватба със собствените си ръце

Прекрасни, оригинални подаръци ще бъдат тези, които са направени на ръка. Такива подаръци винаги са били ценени, защото съдържат топлина и истински израз на чувствата. Колкото по-необичайна е изненадата, толкова повече ще можете да изненадате половинката си.

Първо можете да поднесете празнична закуска, украсена по необичаен начин: бъркани яйца във формата на сърце, сандвичи с интересна форма и други.

Закуска за съпруга ми на кристална сватба

Има много идеи за подаръци за съпруг за 15 години от деня на сватбата, най-важното е да изберете правилния. Например рамка за снимки „направи си сам“ ще изглежда страхотно на нощното шкафче на съпруга ви. Може да се направи от абсолютно всякакви материали.

Направи си сам фоторамка като подарък за годишнина на съпруга

Ако искате да направите приятна и вкусна изненада за съпруга си на стъклена годишнина от сватбата, изпечете торта или необичайни глазирани меденки. Можете да ги украсите с различни надписи, красиви рисунки и дори изображение на обща снимка.

Подарък за съпруга за годишнина от сватбата: меденки с глазура

Можете да подарите на съпруга си кристална годишнина от сватбата и цветна и същевременно необичайна възглавница, която няма да е трудна за изработка. Калъфка за такава възглавница може да изглежда като колаж от запомнящи се и специални семейни снимки. Подаръкът несъмнено ще бъде оценен от любимата ви половинка.

Ако имате художествено образование или просто знаете как да рисувате добре, можете да нарисувате красив портрет. За да не знае бъдещият собственик на подаръка за предстоящия подарък, използвайте висококачествена снимка. Нарисуваният портрет ще бъде индивидуален и уникален като изпълнение.

Можете да допълните основния подарък с четене на поезия, добри думи. Страхотно е, ако самата половинка е техен автор

Празнувайки 15-годишнината от съвместния си живот, влюбените съпрузи са напълно наясно с огромната работа, която са свършили през целия си съвместен живот, като същевременно успяват да запазят любовта един към друг.Подарен от сърце подарък само ще подчертае чувствата на доверие, грижа и разбиране, които идват от вас.

Категория: