За родителите на младоженците сватбата е не по-малко важно събитие, отколкото за булката и младоженеца. Първата годишнина за майките и татковците на млада двойка също е от голямо значение, така че те са особено загрижени за избора на подарък. Какъв подарък за младоженците за първата печатна годишнина от сватбата от техните родители ще ги зарадва най-много?

Практично и полезно: домакински уреди

Родителите имат по-солиден домакински опит, така че лесно могат да разберат какви полезни неща липсват в къщата на младоженците.

Най-печелившият вариант е техника, от която героите на повода със сигурност ще бъдат възхитени

Както домакинството, така и цифровото са подходящи:

 • TV;
 • музикален център;
 • кухненски робот;
 • кафе машина;
 • микровълнова;
 • прахосмукачка;
 • сешоар;
 • компютър или лаптоп.

Практичен подарък за деца за първа годишнина от родители

Някои артикули от този списък може вече да са в дома на младоженците. Но едва ли ще се разстроят, ако получат нов мощен компютър, който да замени стария.

В народа chintz символизира скромност и простота, така че не е необходимо да подарявате скъпи неща за първата годишнина. Въпреки това, ако финансите позволяват, можете да закупите една от предложените опции.Някои двойки не се снабдяват веднага с важно оборудване в началото на съвместния си живот поради високата му цена.

Ако в къщата на младоженците няма хладилник или пералня, младоженците могат да си спестят необходимостта от теглене на заеми, родителите на съпруга и съпругата могат да внесат пари и да купят общ подарък. Нека да е само една, но стойностна и много актуална.

Практични и евтини печатни сватбени подаръци

Ако децата са снабдени с цялото необходимо оборудване, по-рационално е да дадете по-икономични варианти за скромен юбилей от chintz.

Има евтини неща, които със сигурност ще бъдат полезни на младоженците в ежедневието

Ето само някои от тях:

 • спални комплекти;
 • възглавници, одеяла, одеяла;
 • вакуумирани торбички за дрехи;
 • кухненски прибори: съдове, модерен електрически тиган, комплект ножове или лъжици;
 • аксесоари за баня: кърпи, халати;
 • пердета или завеси;
 • стол, табуретка, друга актуална мебел.

Евтин подарък за деца за печатна сватба - комплект спално бельо

Ако намерите липсващ предмет в къщата на младоженците, например стълба, не бързайте да бягате до магазина, за да го вземете. Първо се консултирайте със „състезателите“, изведнъж сватовникът също забеляза, че децата нямат стълба и реши да я поправи. Разговор със сватовник и сватовник ще ви помогне да избегнете купуването на едни и същи подаръци.

Друг добър вариант, който родителите подаряват на младите на първата им годишнина от сватбата, са дрехите. За да не се прецени с размера, по-добре е да се даде предпочитание на сдвоени тениски или суитшърти, анцузи и плажни костюми.

Можете да направите нещо много практично и напълно да се спасите от риска подаръкът да не се хареса на получателите. Дари пари! Нека това не е най-оригиналния подарък, но със сигурност е полезен.

Декоративни подаръци

Качествените декоративни елементи със сигурност ще бъдат добър подарък. За печатна годишнина можете да подарите на децата красива ваза, подова лампа, нощна лампа или настолна лампа, стенен часовник, статуетка, картина.

Подарък за годишнина от сватбата на родителите - Декорация за стена

Чудесен вариант би бил съвместен портрет на млада двойка. Просто трябва да изберете снимка и да я дадете на художника. Преди да решите окончателно избора на снимка, внимателно попитайте двамата съпрузи дали се харесват на това изображение. Тогава портретът най-вероятно ще им хареса.

Оригинален подарък за 1 година сватба от родителите

Има много варианти за подаръци, които ще бъдат не само приятни, но и неочаквани. За родителите е най-лесно да изненадат героите на повода, защото представителите на по-старото поколение обикновено не мислят дълго какво да дадат на децата за първата си годишнина от сватбата.Те предпочитат спално бельо, електрически чайници, пари и други стандартни подаръци. Ако искате да изненадате младоженците, ще трябва да изоставите тези опции и да отидете извън обичайното.

Приятна изненада за влюбена двойка ще бъде романтична вечер за двама, организирана на необичайно място

Можете да резервирате маса в ресторант, разположен на един от последните етажи на многоетажна сграда. В този случай влюбените ще могат да се насладят на вкусна храна, приятна среда и великолепна гледка от прозореца.

Как да поздравим децата за печатна сватба по оригинален начин - романтична вечеря

Билетите за интересно събитие също биха били добър вариант: музикален или хумористичен концерт, филмово шоу, представление, фестивал или дори футболен мач. Събитието трябва да е интересно и за двамата съпрузи, затова е важно предварително да разберете общите им предпочитания.

Друг начин да изненадате с подарък е да го направите сами. Авторските неща са най-уникалните, освен това носят особено топла енергия. При изработката на възглавници, носни кърпички и други сувенири е логично да използвате ситц, за да запазите и традициите.

Всеки подарък трябва да има красив дизайн - подаръчна опаковка, панделка с панделка или други декоративни елементи. В идеалния случай трябва да допълните подаръка с куп цветя.

Категория: