Любителите на кафе са специални хора. Те не могат да си представят живота си без ароматно кафе. Най-добрият подарък за тях ще бъде всичко свързано с тази ободряваща напитка.

Подарък комплект кафе за любител на кафе

Ако вашият приятел любител на кафето празнува някакво събитие в живота си, подарете му елитно кафе в подаръчна кутия. Няма да намерите по-добър подарък. Но към избора трябва да се подходи с цялата отговорност. Тези хора разбират тънкостите на напитката.

Смес смляно кафе от елитни сортове

 • Бърбън Сантос е бразилски сорт кафе. Изберете, ако не знаете какво кафе предпочита да пие вашият приятел. Това е класическата версия. Ценено е сред ценителите на кафето.
 • Ако надареният става рано, работи здраво, е истински работохолик, той ще хареса сортове с високо съдържание на кофеин. В крайна сметка е толкова важно да се развеселите рано сутрин или в средата на работния ден. Спрете се на Робуста Уганда. Ако търсите кафе на зърна за подарък за мъж, това е, което ви трябва.
 • Peaberry. Не може да се каже, че този сорт ще се хареса на всеки ценител на кафето: има подчертана киселинност. Но, уважаващ себе си ценител на напитката, просто трябва да имате този рядък вид кафе в колекцията си.

Освен това винаги можете да купите подаръчна кошница с кафе. Магазините са с най-различни видове.Ако знаете какво кафе пие човек, свържете се с доставчиците. Те вероятно имат специални подаръчни комплекти в продажба или си направете сами. Ще ви трябва: подаръчна кошница, кафета от определен производител, опаковъчен целофан и панделка за декорация. В комплекта можете да включите различни видове кафе.

Трябва да се отбележи, че е обичайно мъжете да избират зърнено кафе за подарък

Разтворимите напитки е по-добре да не се купуват. Истинските гастрономи не ги пият.

Подаръчна кошница "Кафе"

Кафе като подарък за жена

Подаръчният сервиз за кафе е чудесен вариант за подарък за жена. Ценителите на кафе сред жените обикновено избират ароматизирани разновидности на напитката. Може да бъде добро разтворимо кафе в буркан с вкус на ванилия или канела. Разгледайте и новите вкусове. Една жена определено ще иска да ги опита.Можете да изберете комплект "Около света" като презентация. Той включва най-добрите сортове от няколко части на света наведнъж. Тя определено ще избере този, който й харесва.

Ако сте успели да изберете вида кафе, допълнете комплекта с добър шоколад, персонализирана чаша за кафе, опаковайте го красиво и подаръкът е готов!

Подаръчен комплект кафе

Колко красиво да опаковаш кафе като подарък?

За да придобие един подарък естетичен и привлекателен вид, той трябва да бъде правилно опакован. Декорирането на буркан с кафе като подарък не е трудна задача. Можете да направите композиция, съответстваща на празничното събитие. Ако се подготвя подарък за новогодишните празници, тогава дайте предпочитание на коледни играчки и смърчови клони, серпентини, топки, декоративни свещи, лъкове са подходящи за рожден ден.

 1. Първо правим основата за композицията. Изрежете кръг или правоъгълник от дунапрена. Размерът на цялата композиция ще зависи от размера на фигурата.
 2. Изрежете дупка в средата според диаметъра на кутията за кафе. Залепваме стойката с гофрирана хартия. Поставяме буркан с кафе.
 3. Фиксираме декоративни елементи около кутията за кафе с лепило или тиксо. Можете да направите това в произволен ред. Развихрете въображението си и се захващайте за работа.
 4. Украсяваме композицията с лъкове, клонки или хартиени цветя, вмъкваме поздравителна картичка. Това е.

Подаръчна опаковка на кутия за кафе

Можете да опаковате собственото си кафе с чаша по същия начин. Просто направете две дупки: за буркан и за чаша.

Можете да украсите буркан за кафе с огромен лък или да прикрепите към него оригинален етикет. Направете своя собствена подаръчна кутия или чанта, като използвате техниката оригами. Ще получите красив подарък.

Как да изберем кафе машина или кафемашина?

Отлично решение да изберете машина за приготвяне на кафе като подарък за ценител на истинското кафе. Почитателите на кафето ще имат възможност да се насладят на вкуса на любимата си напитка, без да излизат от вкъщи. И кафето се приготвя за секунди.

 • Ако искате да подарите на любител на кафето капсулна кафе машина, първо се запознайте с нейните предимства и недостатъци. Това е стилен подарък, подходящ за специални поводи. Но трябва да се има предвид, че за разлика от конвенционалната кафе машина, ще трябва да използвате подходящите капсули, за да приготвите напитка. Собственикът ще бъде прикрепен към определен тип капсули и те имат висока цена. Това гарантира дълъг експлоатационен живот, но също така не изисква специални грижи: машината за капсули не се нуждае от почистване, работи почти безшумно.
 • За човек със среден доход е много по-полезно да си купи обикновена кафе машина. Разбира се, ще изисква грижи, струва повече от капсулния, но е по-изгодно да го имате в къщата, отколкото капсулния.
 • Кафеварките за капково кафе са евтини. Те са лесни за грижи. Единственият недостатък е дългото чакане за напитката.
 • Вземете френска преса за някой, който прекарва много време далеч от дома. Този тип кафемашина е компактна, не е необходим електрически ток. Разбира се, качеството на напитката оставя много да се желае. Прилича на чайник. Врящата вода просто се налива в пресата, остатъците от кафе се изцеждат и се получава кафе.
 • Гейзерните кафемашини могат да се нарекат най-добрите. Те имат само един недостатък - напитката винаги трябва да се приготвя в такова количество, за което устройството е предназначено. Не можете да направите една чаша. Ако човек пие кафе сам в семейството, това е доста скъпа покупка. Но е идеален за приемане на гости.

Винаги можете да обърнете внимание на други устройства за приготвяне на напитка

Дайте например оригинален турчин. Тя никога няма да нарани любител на кафето.

Кафемелачка ще бъде добър подарък. Приготвянето на истинско кафе е дълъг процес. Първо трябва да се смелят зърната и едва тогава да се приготви напитката. Затова кафемелачката може да бъде необходим и полезен подарък.

Турски бронз, сребърно покритие

Как да си направим подарък от кафе на зърна?

Ценителят на кафето ще хареса всичко, свързано с кафето. Подходящ подарък ще бъде сувенир, направен от кафе на зърна със собствените си ръце. Най-лесният вариант: изработка на рамка за снимки или моливник. Всичко, което е необходимо, е да покриете повърхността на предназначения сувенир с лепилна основа и да фиксирате върху нея кафени зърна. Освен това можете да украсите с това, което ви е под ръка: мъниста, панделки, сърца, цветя.

Но правенето на букет от кафе като подарък ще отнеме време и търпение.

Ще ви трябва:

 • куфари за киндер изненада или други пластмасови буркани;
 • хартиен канап;
 • пистолет за лепило:
 • кафе на зърна;
 • голямо мънисто;
 • контейнер за готови цветя;
 • гипс;
 • акрилни камъни.

Букет кафе за подарък

Стартирайте процеса:

 1. Пробиваме кутията с шило през и през. Прекарваме канапа през отвора. Закопчаваме възела, за да не се изплъзне. Увийте яйцето в стегнати редове канап. В този случай не забравяйте да използвате лепило. Правим 3 такива "бъчви" .
 2. Сега, като използвате пистолет за лепило, поставете редове кафеени зърна върху тях. Калъфите трябва да бъдат изцяло покрити с тях. Поставете горната част със зърна във формата на цвете: едната е средата, останалите са венчелистчетата. Слезте до основата, като залепите зърната в редове.
 3. Изчакайте цветето да изсъхне. Прикрепете го към жицата в единия край. Облечете от втория край точно същото цвете. Поставяме третото цвете на друга жица и закрепваме голямо мънисто към втория край. Имаме цветя.
 4. Сипете течен гипс в съд за готови цветя. Вмъкваме готови цветя. Чакаме ги малко да се задържат.
 5. Поставяме горната част на "гипсовата почва" с акрилни камъни. Оставете продукта да изсъхне. Резултатът беше оригинален букет от кафе.

Подарете своя букет от кафе на адресата. Истинският ценител на кафето ще оцени вашия сувенир.

Категория: