" Той просто мил човек ли е или е влюбен в мен?" - този въпрос неволно възниква в главата ни, когато шефът ни обръща твърде много внимание и по някакъв начин ни отделя в общата тълпа от служители. Нека поговорим за някои признаци, че шефът ви е влюбен в вас.

Специално отношение

Преди да правите прибързани заключения, вижте как вашият шеф взаимодейства с други колеги.

  1. Той също ли е мил с тях? Някои хора са по-ексцентрични от други, което също може да се тълкува погрешно като флирт.
  2. Шефът ви третира ли ви по специален начин и дори се тревожи за вас? Това означава, че той изпитва трепетни чувства или симпатия към вас.
  3. Шефът ви постоянно търси зрителен контакт, той се взира в очите ви и се усмихва ослепително. Усещаш очите му върху себе си и неволно се смущаваш. Външният вид понякога казва повече от думите за искрените чувства на човек.
  4. Ако новините на шефа ви изведнъж престанат да бъдат професионални, това е знак, че той ви харесва. Започва да се доверява или да разказва интересни случаи от собствения си живот. Помислете защо той избра вас за слушател? Може би тук всичко не е толкова просто, влюбеният човек се опитва да доближи обекта на своите въздишки до себе си и да му повери най-съкровеното - собствения си живот.

Специално отношение като знак, че шефът не е безразличен

Той ти прави услуги и ти обръща внимание

Молите вашия работодател да забави доставката на важен документ и той се съгласява без допълнителни въпроси. Въпреки факта, че в подобна ситуация той почти уволни секретарката си Маша наскоро. Може би той не отказва молбата ви, страхувайки се, че ще бъдете обидени или разстроени.

Такава загриженост за човек говори за симпатия и, вероятно, любов

В този случай е по-добре да не се съпротивлявате и да се наслаждавате на ситуацията. Основното нещо е, че вашата неспособност да подадете отчети навреме не е известна на висшето ръководство, така че е по-добре да не злоупотребявате с човешката доброта.

Посъветван, загрижен

Внезапно той започва да се консултира с вас по въпроси, които всъщност не отразяват вашата област на опит. Вашият шеф цени вашето мнение, което е страхотен комплимент. Въпреки това, ако той постоянно ви моли за съвет, дори и по лични въпроси, той може просто да търси извинение да е наоколо.

По време на разговор шефът случайно слага ли ръката си на рамото ви? Леко докосване до друг човек, особено от противоположния пол, показва безразличие и любов. Всъщност шефът не трябва да си позволява такива лудории като физически контакт с подчинен.

Признаци на грижовен шеф

Промяна във външния вид

Променили ли са се навиците на шефа ви напоследък? Когато човек се влюби, той е склонен да промени собствения си външен вид: нова прическа, модерен официален костюм, скъп часовник на ръката си. Защо е толкова преобразен? В края на краищата шефът ви ходеше на работа всеки ден с един и същи костюм и косата му изобщо не беше оформена.

Разбира се, не се ласкайте, ако шефът ви внезапно става все по-шик, това не означава, че той се старае само за вас.

Въпреки това, ако неговите знаци на внимание са насочени точно във вашата посока, тогава трябва да помислите за безразличието към вашия скромен човек

Модерният външен вид, съчетан с ослепителна усмивка, със сигурност ще докосне нотка в сърцето ви. Ако чувствата ви са взаимни, можете да му намекнете и за собствената си симпатия, защото кой знае, може би това е съдба.Не забравяйте обаче за подчинението, защото колегите лесно могат да започнат да говорят за служебна романтика.

Може да се интересувате и от информацията във видеото:

Категория: