Сватбата на тази звездна и много красива двойка се състоя на 8 юни 2023 г. Събитието нямаше универсален мащаб, младоженците не рекламираха брака си, на тържеството бяха поканени само близки роднини и приятели. В тази статия ще ви разкажем всичко, което се знае за това, несъмнено, приятно събитие в живота на Крис и Катрин.

За булката и младоженеца

Катрин Юнис Шварценегер, дъщерята на легендарния Арнолд Шварценегер, няма нищо общо с киното - въпреки че с такава външност можеше да направи прилична кариера. Момичето е родено на 13 декември 1989 г. в Лос Анджелис и е първото дете в семейството на Железния Арни и журналистката Мария Шрайвър.След колежа Катрин Шварценегер успешно завършва обучението си във Факултета по журналистика и връзки с обществеността и съзнателно прави избор в полза на медийната сфера. Сега Катрин пише книги, поддържа тематични блогове, записва видео подкасти за популярни модни публикации.

Крис Прат (възможно изписване на фамилията "Прат" ) е по-медийна личност, тъй като в момента е търсен холивудски актьор. Крис е с 10 години по-възрастен от своя избраник, той е роден на 21 юни 1979 г. Пътят на актьора към славата не беше лесен: той не завърши колеж, защото беше принуден да напусне обучението си след първата година. Работил е и като стриптизьор, и продавач на билети, дори имаше период на скитничество.

Само една случайност позволи на Крис да получи първата роля в сериала "Любовта на вдовеца" - именно с нея той започна кариерата си на телевизионен актьор

Крис Прат е най-известен с ролите си в касовите филми Джурасик свят, Пътници и, разбира се, Пазители на галактиката и Отмъстителите: Война безкрайност.Между другото, за ролята на Star-Lord той загуби 27 кг: трудно е да се повярва, но през 2011-2013 г. актьорът имаше сериозен проблем с наднорменото тегло.

Крис Прат като звезден лорд на вселената на Marvel

Бракът на Катрин и Крис

Катрин Шварценегер и Крис Прат започнаха да се срещат през юни 2023 г., до голяма степен благодарение на усилията на майката на момичето. Преди това Крис вече беше женен: на 9 юли 2009 г. се състоя сватбата на Прат и актрисата Анна Фарис. През 2007 г. те се срещнаха на снимачната площадка на Take Me Home и след две години връзка решиха да се оженят. През 2012 г. двойката има син, Джак Прат, но след осем години брак, през август 2023 г., Крис и Анна обявиха раздялата си, след което започна процедурата по развод.

Вземи ме вкъщи филм 2011

Романсът на Крис и Катрин Юнис се развива бързо. През януари 2023 г. Крис Прат предложи брак на Катрин с пръстен на стойност почти 400 000 долара, а на 8 юни 2023 г. тази красива двойка се ожени.

За Катрин Шварценегер това е първи брак, за Крис Прат - втори

Мястото за сватбената церемония е избрано много уединено - селището Монтесито в окръг Калифорния. Само най-близките хора на Крис и Катрин се събраха в луксозното, украсено с цветя ранчо Сан Исидро с прекрасна гледка към океана. Това са преди всичко разведените родители на Катрин - Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър. Бащата на Крис почина през 2014 г., но на сватбата присъства Джак, шестгодишният син на актьора от първия му брак. Опра Уинфри беше забелязана сред известните гости.

Прат носеше класически черен костюм на сватбата си, а булката избра тясна бяла рокля с шлейф и дълъг дантелен воал. Първите снимки и видео кадри от сватбената церемония на актьора и писателя се появиха в мрежата благодарение на папараците и заснемането на хеликоптер, по-късно самите младоженци споделиха съвместна сватбена снимка в социалните мрежи.

Категория: